Yoga, Wine & View

Vælg billetter


 
Vi mødes på den skønne kyststrækning kl. 16.00. Kom gerne i god tid. Kl. 16.05 starter vi yogaen med en guidet meditation ind i stilhed

Yoga, Wine & View

Vi mødes på den skønne kyststrækning kl. 16.00. Kom gerne i god tid. Kl. 16.05 starter vi yogaen med en guidet meditation ind i stilhed. Stadig i stilhed går vi op gennem den smukke skov. Efter ca. 10 min. gang ankommer vi til stedet, hvor vi skal lave yoga. Vi laver Yoga ved siden af Sjællands højeste jordpunkt 121 m. over havets overflade og nyder udsigten over Nekseløbugten. Yogaen tilpasses deltagernes niveau. Medbring egen måtte og tøj til vejret på dagen. Overvej gerne tæppe, varm trøje og sokker til afspænding og meditation samt frisk vand.

Efterfølgende nyder vi et glas vin fra den lokale Vejrhøj vingård, der producerer vin på det smukke bakkedrag 500m derfra. Efter 1 time og 45 min. går vi sammen gennem skoven og slutter af på p-pladsen.

Om underviseren: yogalære, fysioterapeut og mindfulnessinstruktør, med +20 års undervisningserfaring. Arbejder til daglig med at fremme arbejdsglæde og livstrivsel til både privatpersoner og arbejdspladser.

Turen op igennem skoven er ikke for gangbesværede eller kørestolsbrugere.

Kontaktoplysninger: Jannie Ditte Jacobsen. Mail: janniejacobsen@hotmail.com

Dato: 30. juni
Tidspunkt: kl. 16 - 18

Adresse: Vindekilde Strandvej, ved/ p-plads til Vejrhøj:
Link til google

Pris (inklusive billetgebyr på 25 kr.): 200 kr.

Venue


Geopark Festival / Geopark Odsherred P-plads til Vejrhøj Vindekilde Strandvej
4540 Fårevejle, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google