Aftensdans på Høvestrand

Vælg billetter


 
Dans dagen farvel, mens solen sænker sig en lillebitte smule over Sejerøbugten. Vi danser Groove til ny og gammel musik fra mange genrer

Aftensdans på Høvestrand

Dans dagen farvel, mens solen sænker sig en lillebitte smule over Sejerøbugten. Vi danser Groove til ny og gammel musik fra mange genrer. Til hvert nummer giver jeg nogle enkle trin og instruktioner, så musikken og dansen kan illustrere strandens egenskaber og historie med poesi, energi og humor. Trinene er enkle, så du kan være med, hvad enten du er garvet danser eller aldrig har følt dig hjemme på et dansegulv, og både teenagere, voksne og meget voksne er velkomne. Hvis du har en krop og har lyst til at danse, så KAN du ikke gøre det forkert!

Vi danser med hørebøffer på, så du får din egen lille lydboble. Jeg medbringer musik og hørebøffer – du skal bare medbringe dig selv, en vandflaske og måske et tæppe. Du vælger selv, om du vil danse i løbetøj, havetøj eller strutskørt, og om du vil have kondisko, sandaler eller bare fødder – bare det er tøj, du kan bevæge dig i. Udendørs dans er en oplevelse for alle sanser :)

Kontaktoplysninger: Anne Merete Nielsen. Mail: falbeladen@gmail.com

Dato: 30. juni
Tidspunkt: kl. 19 – 20.15
Adresse: Høve Strand. P-plads for enden af Agersøvej, 4550 Asnæs
Pris (inklusive billetgebyr på 25 kr.): 110 kr.

Venue


Geopark Festival / Geopark Odsherred Høve Strand - P-plads for enden af Agersøvej Agersøvej
4550 Asnæs, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google